W KROMET od wielu lat produkujemy najwyższej jakości piece konwekcyjno-parowe. Te urządzenia gastronomiczne charakteryzują się przede wszystkim ogromem dostępnych możliwości przy jednoczesnym zachowaniu niewielkich wymiarów. Znacząco wykraczają one poza zwykłe pieczenie: da się w nich bowiem efektywnie smażyć wybrane potrawy, grillować je, dusić, a nawet gotować na parze. Co więcej, sprzęt kuchenny tego typu może posłużyć również do regeneracji dania w celu ponownego nadania mu optymalnej świeżości i temperatury.

Wielofunkcyjne piece konwekcyjno-parowe

Dokładamy wszelkich starań, by konwekcyjno-parowe piece gastronomiczne naszej produkcji jak najlepiej zaspokajały potrzeby użytkowników. Nieustannie pracujemy nad tym, by urządzenia te pasowały do kuchni o dowolnych rozmiarach i były zaopatrzone w wiele udogodnień. Z myślą o Państwa wygodzie wyposażyliśmy je chociażby w całkowicie automatyczny system mycia komory. Serdecznie zapraszamy do kontaktu indywidualnego w celu złożenia zamówienia na wybrany model!