W KROMET od wielu lat produkujemy najwyższej jakości piece konwekcyjno-parowe. Te urządzenia gastronomiczne charakteryzują się przede wszystkim ogromem dostępnych możliwości przy jednoczesnym zachowaniu niewielkich wymiarów. Znacząco wykraczają one poza zwykłe pieczenie: da się w nich bowiem efektywnie smażyć wybrane potrawy, grillować je, dusić, a nawet gotować na parze. Co więcej, sprzęt kuchenny tego typu może posłużyć również do regeneracji dania w celu ponownego nadania mu optymalnej świeżości i temperatury.

Gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy – dlaczego warto?

Dostarczamy wyłącznie solidnie wykonany i trwały piec konwekcyjno-parowy do różnorakich zastosowań gastronomicznych. Wszystkie modele mogą być z powodzeniem wykorzystywane do przygotowywania rozmaitych potraw. Doskonale spisują się w większych lokalach, gdzie przyrządza się jedzenie dla dużych grup osób. Ich szerokie zastosowanie obejmuje zarówno restauracje i wszelakiego typu jadłodajnie, jak i piekarnie, domy weselne, hotele czy nawet supermarkety. Za ich pomocą możliwa jest równomierna i efektywna obróbka żywności.
Gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy jest polecany również z uwagi na oszczędność eksploatacji. Ponieważ zużywa relatywnie niewiele zasobów – prądu bądź gazu – pozwala na optymalizację kosztów prowadzonej działalności. Przygotowywane przy jego użyciu posiłki są soczyste, aromatyczne i smaczne, m.in. ze względu na możliwość ograniczenia ilości wykorzystywanego tłuszczu. Oferowane urządzenia są też łatwe w obsłudze i zajmują relatywnie niewiele miejsca. Zapraszamy do sprawdzenia asortymentu i składania zamówień!

Z KOŃCEM ROKU ZAPRZESTAJEMY  PRODUKCJI  PIECÓW PK
NADCHODZI NOWA GENERACJA…

Nie znaleziono produktów, których szukasz.