Filmy

Salamander z windą - Kromet 2022 - urządzenie do opiekania smażenia i podgrzewania

Opiekacz - grill typu Salamander przeznaczony jest do pieczenia, opiekania, smażenia i podgrzewania żywności w barach, restauracjach, barach typu Fast Food. Urządzenie wykonane jest z wysokogatunkowych blach nierdzewnych, co zapewnia wysoką estetykę i bardzo łatwe utrzymanie urządzenia w czystości. Dzięki dużej powierzchniogrzewania można przygotowywać jednocześnie kilka potraw. Płynna regulacja temperatury 50°-300°C. Sterowanie elektroniczne. www.kromet.com.pl

Piec do Pizzy Kromet - 000.PEP-1-SE - jednokomorowy ze sterowaniem elektronicznym

Piec do pizzy 000.PEP-1-SE Kromet Urządzenie wykonane jest z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. W górnej i dolnej części komory umieszczone są elementy grzejne. Nad dolnymi grzałkami usytuowana jest płyta wypiekowa na której umieszcza się tacki z porcjami pizzy. Cała komora posiada izolację. W przedniej części znajdują się drzwi z wziernikiem umożliwiającym podgląd obrabianych produktów. Na lewym boku komory umieszczony jest kominek wraz z szybrem do regulacji powietrza, po prawej stronie znajduje się oświetlenie komory. Piec występuje w wersji ze sterowaniem manualnym i elektronicznym, z jedną lub dwiema komorami. Koniecznie sprawdźcie nasz produkt!

Piec konwekcyjno-parowy z automatycznym myciem komory PK-6 AM

Przedstawiamy Państwu nowoczesny, samomyjący się piec konwekcyjno-parowy naszej produkcji. Polski niezawodny produkt teraz z funkcją która pokochają użytkownicy, kucharze i restauratorzy. Na koniec dnia jeden klik i nasze urządzenie umyje się samo! Piec konwekcyjno-parowy z funkcja mycia przyśpieszy czas pracy i odciąży pracowników. Dla właściciela restauracji to spokój i pewność, że narzędzie pracy kucharzy jest czyste i lśniące po każdym użyciu.