Jako doświadczeni producenci oferujemy wysokiej jakości kotły warzelne gazowe dla gastronomii, stołówek i zakładów przetwórstwa spożywczego. Są to urządzenia niezbędne do przygotowywania oraz podgrzewania potraw płynnych, w tym sosów, zup czy kremów. Dzięki nim gotowanie dużej ilości jedzenia staje się prostsze i jest możliwe w krótszym czasie.

[long_desc]

Gazowy kocioł warzelny – idealny do dużej gastronomii

Ze względu na rodzaj paliwa kocioł warzelny gazowy do gastronomii uchodzi za tani w eksploatacji. Jednocześnie gwarantuje bardzo wysoką wydajność działania, umożliwiając przyrządzanie znacznych ilości jedzenia dla wielu osób w tym samym momencie. Solidna i precyzyjnie wykonana konstrukcja w połączeniu ze szczelną izolacją przekłada się na możliwość utrzymania zdefiniowanej temperatury przez długi czas, nie generując wysokich kosztów. Ważną zaletą urządzenia jest też równomierne rozprowadzanie ciepła w komorze, w której znajdują się posiłki.
Kocioł warzelny gazowy nadaje się do gastronomii wszelkiego rodzaju, jednak szczególną popularnością cieszy się tam, gdzie wymagane są duże zdolności przerobowe. W naszej ofercie znajdują się modele różniące się budową, pojemnością i mocą, co pozwala na precyzyjną selekcję pod kątem ściśle określonych kryteriów. Niezależnie od parametrów i ceny zamówionego egzemplarza zapewniamy krótki czas przesyłki i brak opłat za jej realizację.