Oferujemy wysokiej jakości kotły warzelne elektryczne przeznaczone do gotowania zup, przyrządzania wyrobów wędliniarskich i mięsnych. Te wydajne urządzenia gastronomiczne znajdują zastosowanie wszędzie tam, gdzie liczy się szybkie przygotowanie dużej ilości jedzenia w tym samym czasie: m.in. restauracjach, barach, szkolnych stołówkach czy kantynach.

Kocioł warzelny elektryczny - wyposażenie gastronomii

Modele wyposażone w specjalny kranik spustowy ułatwiają nalewanie zupy. Maszyny dostępne w ofercie firmy Kromet różnią się przede wszystkim pojemnością, a co się z tym ściśle wiążę także gabarytami. Wszystkie wykonane zostały z wysokiej jakości stali nierdzewnej i kwasoodpornej charakteryzującej się doskonałą wytrzymałością mechaniczną. Gładkie powierzchnie urządzeń są łatwe do utrzymania w czystości. Kocioł warzelny elektryczny ma regulację mocy grzewczej, co pozwala dostosować temperaturę wewnątrz naczynia do rodzaju przygotowywanej żywności. Dobrze dobrany produkt będzie służył Państwu przez wiele lat. Zapraszamy restauratorów do zapoznania się z pełną ofertą sklepu Kromet.com.pl!