Piece konwekcyjno-parowe to wyposażenie obowiązkowe profesjonalnych kuchni gastronomicznych
Nasze urządzenia to sprawdzone modele, wysoka jakość i niezawodność. Do oferty wprowadziliśmy dodatkowe dwa modele z funkcją automatycznego mycia, co pozwala zaoszczędzić czas i siły kucharzy.
Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych piece gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie, po gotowanie na parze i regenerację potraw.
Nasza technologia zapewnia optymalny przepływ powietrza, dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem gwarantującym równomierny rozkład temperatur w komorze. Funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa precyzyjnie kontrolująca temperaturę wewnątrz potraw, pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, ryb czy warzyw.
Zapytaj o piece Kromet: Dział handlowyTel.: +48 68 383 53 24Fax: +48 68 383 54 58Email: handlowy@kromet.com.pl#pieckonwekcyjny#pieckonwekcyjnoparowey#jakipiecdorestauracji#jakipiec#najlepszepiecedorestauracji#piecekromet#krometproducent#piecgastronomiczny
Dodaj komentarz