Życzymy Wam spokojnych i radosnych Świąt.
Related Posts

Gaz czy indukcja w restauracji – co wybrać do nowoczesnej kuchni?
Każdy szef kuchni ma swoje przyzwyczajenia. Jedni nie wyobrażają sobie pracy bez widoku otwartego płomienia, inni zachwycają się cichą i... read more

Jak zaprojektować funkcjonalną kuchnię gastronomiczną? 5 kluczowych zasad
Projektowanie kuchni gastronomicznej to jeden z najważniejszych etapów każdej inwestycji w restaurację, hotel, bistro czy kantynę. Od dobrze zaprojektowanego zaplecza... read more

Spotkajmy się na targach EUROGASTRO 2025 w Warszawie!
11–13 marca 2025 w Ptak Warsaw Expo odbędą się targi EuroGastro – najważniejsze wydarzenie branży HoReCa w Polsce. Krometu, polskiego... read more

Monoblok Krometu w sercu 4 Winds Resort & Spa
W kuchni ekskluzywnego obiektu 4 Winds Resort & Spa stanął monoblok, jakiego jeszcze w historii Krometu nie było. Aż 14... read more
SIRHA LYON 2023
Bierzemy udział w targach Sirha 2023! Spotkajmy się 19-23 stycznia we Francji na niesamowitych targach Sirha Lyon. Odwiedzajcie nas na... read more

Wybierz najlepszy piec
Piece konwekcyjno-parowe to wyposażenie obowiązkowe profesjonalnych kuchni gastronomicznych
Nasze urządzenia to sprawdzone modele, wysoka jakość i niezawodność. Do oferty wprowadziliśmy dodatkowe... read more

Jak produkujemy nasze urządzenia? Poznaj park maszynowy Kromet
65 lat doświadczenia w branży gastronomicznej to więcej niż tylko liczba. To gwarancja jakości i profesjonalizmu w produkcji urządzeń dla... read more

Pyszne pierniki!
Piątkowe piernikowe szaleństwo! W naszym nowym piecu, o którym więcej opowiemy Wam już w przyszłym roku, upiekliśmy masę przepysznych pierników.... read more

Centrum Techniki Kulinarnej: miejsce, które łączy technologię z pasją do gotowania
5 czerwca 2025 roku w Warszawie, przy ul. Racjonalizacji 5, oficjalnie otworzyliśmy przestrzeń, która od dawna była w naszych planach... read more

Od arkusza stali do gotowego bloku. Zobacz, jak powstaje monoblok Kromet
Monoblok to coś więcej niż kuchnia. To centrum dowodzenia, z którego szef kuchni kontroluje całą orkiestrę smaków. Ale jak właściwie... read more