Drodzy Klienci, życzymy Wam spokojnego i pełnego uśmiechu ☀czasu, spędzonego z najbliższymi🐰.
Related Posts

Wybierz najlepszy piec
Piece konwekcyjno-parowe to wyposażenie obowiązkowe profesjonalnych kuchni gastronomicznych
Nasze urządzenia to sprawdzone modele, wysoka jakość i niezawodność. Do oferty wprowadziliśmy dodatkowe... read more

Jak produkujemy nasze urządzenia? Poznaj park maszynowy Kromet
65 lat doświadczenia w branży gastronomicznej to więcej niż tylko liczba. To gwarancja jakości i profesjonalizmu w produkcji urządzeń dla... read more

Od arkusza stali do gotowego bloku. Zobacz, jak powstaje monoblok Kromet
Monoblok to coś więcej niż kuchnia. To centrum dowodzenia, z którego szef kuchni kontroluje całą orkiestrę smaków. Ale jak właściwie... read more

Linia 700 SB – modularne rozwiązania do każdej restauracji
Nie ma dwóch takich samych kuchni gastronomicznych. Inaczej pracuje się w food trucku, inaczej w kuchni hotelowej, a jeszcze inaczej... read more

Monoblok Krometu w sercu 4 Winds Resort & Spa
W kuchni ekskluzywnego obiektu 4 Winds Resort & Spa stanął monoblok, jakiego jeszcze w historii Krometu nie było. Aż 14... read more

Profesjonalny catering. Sprawdzone rozwiązania Kromet dla dużych kuchni produkcyjnych
Kuchnia produkcyjna rzadko zwalnia. Pracuje rytmicznie, często zmianowo, z dokładnością co do minuty. W jednej strefie chłodzą się już porcje... read more

Urządzenia gazowe
Wysokie ceny gazu odczuwa każdy, kto prowadzi restaurację. Szukanie rozwiązań, które pomogą zmniejszyć koszty staje się codziennością. Sposobem na oszczędności... read more

Nowy piec konwekcyjno-parowy Rinato z nagrodą podczas targów EUROGASTRO 2025
Podczas tegorocznych Targów Gastronomicznych EuroGastro w Warszawie zaprezentowaliśmy nasz premierowy piec konwekcyjno-parowy Rinato. Premierze towarzyszyło duże zainteresowanie wśród osób pracujących... read more

Jaki sprzęt gastronomiczny jest potrzebny do otworzenia pizzerii? Praktyczne wskazówki od Kromet
Marzysz o własnej pizzerii, w której zapach świeżo wypieczonego ciasta i aromatycznych dodatków przyciąga tłumy? Świetnie! Realizacja tego marzenia wymaga... read more

Podstawowe wyposażenie małej gastronomii — co musisz wiedzieć?
Małe punkty gastronomiczne, takie jak food trucki, bistra czy kawiarnie, muszą sprostać wyzwaniom związanym z ograniczoną przestrzenią, a – niekiedy... read more