Opis

Kuchnia elektryczna 2-płytowa – kompaktowe rozwiązanie dla profesjonalnej gastronomii

Kuchnia elektryczna Kromet to kompaktowe urządzenie idealne dla przestrzeni gastronomicznych o ograniczonej powierzchni roboczej. Wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, z płytą roboczą ze stali kwasoodpornej o grubości 1,5 mm, gwarantuje najwyższą trwałość i niezawodność.

Innowacyjne rozwiązania od Krometu

Urządzenie wyposażono w dwie szybkogrzejne płyty okrągłe o średnicy 220 mm i mocy 2,6 kW każda. Płyty charakteryzują się długą żywotnością i równomiernym rozprowadzaniem ciepła. System płynnej regulacji temperatury umożliwia precyzyjne dostosowanie mocy grzewczej do potrzeb.

Warianty wykonania

Kuchnia dostępna jest w czterech wersjach:

  • Model podstawowy (700.KE-2)
  • Na podstawie szkieletowej (700.KE-2/S-400)
  • Na podstawie szafkowej otwartej (700.KE-2/T-400)
  • Na podstawie szafkowej zamkniętej (700.KE-2/S.D-400)

Praktyczne rozwiązania

Specjalna konstrukcja płyty roboczej zapobiega zaciekaniu płynów do wnętrza urządzenia. Możliwość zastosowania nakładek umożliwia wygodne przesuwanie garnków między polami grzewczymi.

Informacje dodatkowe

Moc [kW]

5,2

Szerokość [mm]

400

Głębokość [mm]

700

Wysokość [mm]

280

LICZBA PŁYT

2

Moc płyt [kW]

5,2

PIEKARNIK

NIE

Zasilanie (V)

400