Czasem warto zaszaleć!Na życzenie naszych klientów personalizujemy nasze piece. Wybierz kolor z dostępnej palety i wyraź swoje kulinarne emocje
.
O szczegóły zapytaj w biurze obsługi klientatel: +48 68 383 53 24email: handlowy@kromet.com.pl#pieckonwekcyjnoparowy#pieckromet#dobrypiec#piecdorestauracji#konwektdorestauracji#najlepszepiecedorestauracji
Related Posts

Nowy piec konwekcyjno-parowy Rinato z nagrodą podczas targów EUROGASTRO 2025
Podczas tegorocznych Targów Gastronomicznych EuroGastro w Warszawie zaprezentowaliśmy nasz premierowy piec konwekcyjno-parowy Rinato. Premierze towarzyszyło duże zainteresowanie wśród osób pracujących... read more

Jak wybrać najlepszy kocioł warzelny do swojej gastronomii?
Wybór odpowiedniego kotła warzelnego to jedna z ważniejszych decyzji, jakie podejmuje się przy planowaniu profesjonalnej kuchni, stołówki czy zakładu zbiorowego... read more

Gaz czy indukcja w restauracji – co wybrać do nowoczesnej kuchni?
Każdy szef kuchni ma swoje przyzwyczajenia. Jedni nie wyobrażają sobie pracy bez widoku otwartego płomienia, inni zachwycają się cichą i... read more

Spotkajmy się na targach EUROGASTRO 2025 w Warszawie!
11–13 marca 2025 w Ptak Warsaw Expo odbędą się targi EuroGastro – najważniejsze wydarzenie branży HoReCa w Polsce. Krometu, polskiego... read more

Jaki sprzęt gastronomiczny jest potrzebny do otworzenia pizzerii? Praktyczne wskazówki od Kromet
Marzysz o własnej pizzerii, w której zapach świeżo wypieczonego ciasta i aromatycznych dodatków przyciąga tłumy? Świetnie! Realizacja tego marzenia wymaga... read more

Nowa linia 700 SB od Kromet – profesjonalizm w nowoczesnym wydaniu
W profesjonalnej gastronomii liczy się nie tylko funkcjonalność, ale też wiele innych czynników; coraz częściej zwraca się uwagę na estetykę... read more

Kromet – pomagamy!
Postanowiliśmy pomóc Szkoła Podstawowa nr 12 w Otwocku, która obecnie jest strefą przejściową dla uchodźców z Ukrainy.
Przygotowanie dużej... read more

Linia 700 SB – modularne rozwiązania do każdej restauracji
Nie ma dwóch takich samych kuchni gastronomicznych. Inaczej pracuje się w food trucku, inaczej w kuchni hotelowej, a jeszcze inaczej... read more

Nowoczesna kuchnia 2025 – jakie trendy zmieniają gastronomię?
Jeszcze kilka lat temu przy planowaniu zaplecza gastronomicznego liczyło się głównie to, ile garnków zmieści się na kuchni i jak... read more