Czasem warto zaszaleć!Na życzenie naszych klientów personalizujemy nasze piece. Wybierz kolor z dostępnej palety i wyraź swoje kulinarne emocje
.
O szczegóły zapytaj w biurze obsługi klientatel: +48 68 383 53 24email: handlowy@kromet.com.pl#pieckonwekcyjnoparowy#pieckromet#dobrypiec#piecdorestauracji#konwektdorestauracji#najlepszepiecedorestauracji
Related Posts

Jaki sprzęt gastronomiczny jest potrzebny do otworzenia pizzerii? Praktyczne wskazówki od Kromet
Marzysz o własnej pizzerii, w której zapach świeżo wypieczonego ciasta i aromatycznych dodatków przyciąga tłumy? Świetnie! Realizacja tego marzenia wymaga... read more

Od arkusza stali do gotowego bloku. Zobacz, jak powstaje monoblok Kromet
Monoblok to coś więcej niż kuchnia. To centrum dowodzenia, z którego szef kuchni kontroluje całą orkiestrę smaków. Ale jak właściwie... read more

Jak wybrać najlepszy kocioł warzelny do swojej gastronomii?
Wybór odpowiedniego kotła warzelnego to jedna z ważniejszych decyzji, jakie podejmuje się przy planowaniu profesjonalnej kuchni, stołówki czy zakładu zbiorowego... read more

NOWY KATALOG!
NOWY KATALOG – jeszcze szersza oferta.
Razem z Dora Metal stworzyliśmy wspólną, szerszą i jeszcze lepiej dopasowaną ofertę produktów... read more
Kromet 65 lat działaności!
Kromet ma już 65 lat!
Zbliżając się ku końcowi 2022 roku, prezentujemy Wam nasz film jubileuszowy z okazji 65-lecia działaności naszej... read more

Jak produkujemy nasze urządzenia? Poznaj park maszynowy Kromet
65 lat doświadczenia w branży gastronomicznej to więcej niż tylko liczba. To gwarancja jakości i profesjonalizmu w produkcji urządzeń dla... read more

Nowy piec konwekcyjno-parowy Rinato z nagrodą podczas targów EUROGASTRO 2025
Podczas tegorocznych Targów Gastronomicznych EuroGastro w Warszawie zaprezentowaliśmy nasz premierowy piec konwekcyjno-parowy Rinato. Premierze towarzyszyło duże zainteresowanie wśród osób pracujących... read more

Monoblok Krometu w sercu 4 Winds Resort & Spa
W kuchni ekskluzywnego obiektu 4 Winds Resort & Spa stanął monoblok, jakiego jeszcze w historii Krometu nie było. Aż 14... read more