Życzymy Wam spokojnych i radosnych Świąt.
Related Posts

Jak zaprojektować funkcjonalną kuchnię gastronomiczną? 5 kluczowych zasad
Projektowanie kuchni gastronomicznej to jeden z najważniejszych etapów każdej inwestycji w restaurację, hotel, bistro czy kantynę. Od dobrze zaprojektowanego zaplecza... read more

Jak produkujemy nasze urządzenia? Poznaj park maszynowy Kromet
65 lat doświadczenia w branży gastronomicznej to więcej niż tylko liczba. To gwarancja jakości i profesjonalizmu w produkcji urządzeń dla... read more

Dzień Kobiet
Drogie Panie, w tak szczególnym dla Was dniu, życzymy Wam spokoju, uśmiechu i szczęścia.Świat bez Was nie byłby taki sam,... read more

Podstawowe wyposażenie małej gastronomii — co musisz wiedzieć?
Małe punkty gastronomiczne, takie jak food trucki, bistra czy kawiarnie, muszą sprostać wyzwaniom związanym z ograniczoną przestrzenią, a – niekiedy... read more

Nowa linia 700 SB od Kromet – profesjonalizm w nowoczesnym wydaniu
W profesjonalnej gastronomii liczy się nie tylko funkcjonalność, ale też wiele innych czynników; coraz częściej zwraca się uwagę na estetykę... read more

Wybierz najlepszy piec
Piece konwekcyjno-parowe to wyposażenie obowiązkowe profesjonalnych kuchni gastronomicznych
Nasze urządzenia to sprawdzone modele, wysoka jakość i niezawodność. Do oferty wprowadziliśmy dodatkowe... read more

Personalizacja pieca
Czasem warto zaszaleć!Na życzenie naszych klientów personalizujemy nasze piece. Wybierz kolor z dostępnej palety i wyraź swoje kulinarne emocje. O... read more
Kromet 65 lat działaności!
Kromet ma już 65 lat!
Zbliżając się ku końcowi 2022 roku, prezentujemy Wam nasz film jubileuszowy z okazji 65-lecia działaności naszej... read more

Nowy piec konwekcyjno-parowy Rinato z nagrodą podczas targów EUROGASTRO 2025
Podczas tegorocznych Targów Gastronomicznych EuroGastro w Warszawie zaprezentowaliśmy nasz premierowy piec konwekcyjno-parowy Rinato. Premierze towarzyszyło duże zainteresowanie wśród osób pracujących... read more