Related Posts

Jak produkujemy nasze urządzenia? Poznaj park maszynowy Kromet
65 lat doświadczenia w branży gastronomicznej to więcej niż tylko liczba. To gwarancja jakości i profesjonalizmu w produkcji urządzeń dla... read more

Gaz czy indukcja w restauracji – co wybrać do nowoczesnej kuchni?
Każdy szef kuchni ma swoje przyzwyczajenia. Jedni nie wyobrażają sobie pracy bez widoku otwartego płomienia, inni zachwycają się cichą i... read more

Wesołych Świąt
Drodzy Klienci, życzymy Wam spokojnego i pełnego uśmiechu ☀czasu, spędzonego z najbliższymi🐰.
read more

Jak wybrać najlepszy kocioł warzelny do swojej gastronomii?
Wybór odpowiedniego kotła warzelnego to jedna z ważniejszych decyzji, jakie podejmuje się przy planowaniu profesjonalnej kuchni, stołówki czy zakładu zbiorowego... read more

Pierwszy dzień wiosny!
Wiosenne porządki czas zacząć! W szczególności polecamy się i nasze produkty w zmianach kuchennych. Wymień swój stary piec na Kromet... read more

Pyszne pierniki!
Piątkowe piernikowe szaleństwo! W naszym nowym piecu, o którym więcej opowiemy Wam już w przyszłym roku, upiekliśmy masę przepysznych pierników.... read more

Nowa linia 700 SB od Kromet – profesjonalizm w nowoczesnym wydaniu
W profesjonalnej gastronomii liczy się nie tylko funkcjonalność, ale też wiele innych czynników; coraz częściej zwraca się uwagę na estetykę... read more

Jaki sprzęt gastronomiczny jest potrzebny do otworzenia pizzerii? Praktyczne wskazówki od Kromet
Marzysz o własnej pizzerii, w której zapach świeżo wypieczonego ciasta i aromatycznych dodatków przyciąga tłumy? Świetnie! Realizacja tego marzenia wymaga... read more

Urządzenia gazowe
Wysokie ceny gazu odczuwa każdy, kto prowadzi restaurację. Szukanie rozwiązań, które pomogą zmniejszyć koszty staje się codziennością. Sposobem na oszczędności... read more