Related Posts

Gaz czy indukcja w restauracji – co wybrać do nowoczesnej kuchni?
Każdy szef kuchni ma swoje przyzwyczajenia. Jedni nie wyobrażają sobie pracy bez widoku otwartego płomienia, inni zachwycają się cichą i... read more

Od arkusza stali do gotowego bloku. Zobacz, jak powstaje monoblok Kromet
Monoblok to coś więcej niż kuchnia. To centrum dowodzenia, z którego szef kuchni kontroluje całą orkiestrę smaków. Ale jak właściwie... read more

Pierwszy dzień wiosny!
Wiosenne porządki czas zacząć! W szczególności polecamy się i nasze produkty w zmianach kuchennych. Wymień swój stary piec na Kromet... read more

Jaki sprzęt gastronomiczny jest potrzebny do otworzenia pizzerii? Praktyczne wskazówki od Kromet
Marzysz o własnej pizzerii, w której zapach świeżo wypieczonego ciasta i aromatycznych dodatków przyciąga tłumy? Świetnie! Realizacja tego marzenia wymaga... read more

Centrum Techniki Kulinarnej: miejsce, które łączy technologię z pasją do gotowania
5 czerwca 2025 roku w Warszawie, przy ul. Racjonalizacji 5, oficjalnie otworzyliśmy przestrzeń, która od dawna była w naszych planach... read more

Nowoczesna kuchnia 2025 – jakie trendy zmieniają gastronomię?
Jeszcze kilka lat temu przy planowaniu zaplecza gastronomicznego liczyło się głównie to, ile garnków zmieści się na kuchni i jak... read more

Jak zaprojektować funkcjonalną kuchnię gastronomiczną? 5 kluczowych zasad
Projektowanie kuchni gastronomicznej to jeden z najważniejszych etapów każdej inwestycji w restaurację, hotel, bistro czy kantynę. Od dobrze zaprojektowanego zaplecza... read more

Linia 700 SB – modularne rozwiązania do każdej restauracji
Nie ma dwóch takich samych kuchni gastronomicznych. Inaczej pracuje się w food trucku, inaczej w kuchni hotelowej, a jeszcze inaczej... read more