Wysokie ceny gazu odczuwa każdy, kto prowadzi restaurację. Szukanie rozwiązań, które pomogą zmniejszyć koszty staje się codziennością.
Sposobem na oszczędności jest dobór odpowiednich, energooszczędnych urządzeń. Wymiana starych, wysłużonych palników na nowe, nowszej generacji to inwestycja w niższe rachunki i bezpieczeństwo.
Polski rynek od wielu lat zalewa fala chińskich sprzętów, które cieszą się popularnością bo zwyczajnie są w najniższych cenach. Jednak patrząc z perspektywy czasu, takie urządzenia są wykonane z niskiej jakości stali, zużywają dużo energii i często się psują, co finalnie daje odwrotny efekt od zamierzonego.
Najlepsze rozwiązania nie muszą być drogie, dlatego w naszej ofercie jest szereg urządzeń w świetnych cenach o wysokich parametrach efektywności przy bardzo niskim zużyciu energii. Projektowane i produkowane w Polsce z najwyższej jakości stali nierdzewnych. Przemyślane konstrukcje i rozwiązania stosujemy od wielu lat, a każdego dnia dbamy o najwyższy standard jakości.
Nie czekaj, sprawdź nasze produkty na
Related Posts

Gaz czy indukcja w restauracji – co wybrać do nowoczesnej kuchni?
Każdy szef kuchni ma swoje przyzwyczajenia. Jedni nie wyobrażają sobie pracy bez widoku otwartego płomienia, inni zachwycają się cichą i... read more

Centrum Techniki Kulinarnej: miejsce, które łączy technologię z pasją do gotowania
5 czerwca 2025 roku w Warszawie, przy ul. Racjonalizacji 5, oficjalnie otworzyliśmy przestrzeń, która od dawna była w naszych planach... read more

Jaki sprzęt gastronomiczny jest potrzebny do otworzenia pizzerii? Praktyczne wskazówki od Kromet
Marzysz o własnej pizzerii, w której zapach świeżo wypieczonego ciasta i aromatycznych dodatków przyciąga tłumy? Świetnie! Realizacja tego marzenia wymaga... read more

Jak zaprojektować funkcjonalną kuchnię gastronomiczną? 5 kluczowych zasad
Projektowanie kuchni gastronomicznej to jeden z najważniejszych etapów każdej inwestycji w restaurację, hotel, bistro czy kantynę. Od dobrze zaprojektowanego zaplecza... read more

Dzień Kobiet
Drogie Panie, w tak szczególnym dla Was dniu, życzymy Wam spokoju, uśmiechu i szczęścia.Świat bez Was nie byłby taki sam,... read more

Funkcjonalny projekt kuchni gastronomicznej. Porady od naszego technologa
Masz pomysł na restaurację. A może food trucka? Chcesz otworzyć pizzerię, nowoczesny bufet śniadaniowy w hotelu albo miejsce z kuchnią... read more

NOWY KATALOG!
NOWY KATALOG – jeszcze szersza oferta.
Razem z Dora Metal stworzyliśmy wspólną, szerszą i jeszcze lepiej dopasowaną ofertę produktów... read more

Nowoczesna kuchnia 2025 – jakie trendy zmieniają gastronomię?
Jeszcze kilka lat temu przy planowaniu zaplecza gastronomicznego liczyło się głównie to, ile garnków zmieści się na kuchni i jak... read more