Drogie Panie, w tak szczególnym dla Was dniu, życzymy Wam spokoju, uśmiechu i szczęścia.
Świat bez Was nie byłby taki sam, dlatego dziękujemy, że jesteście❤️
Related Posts

Nowy piec konwekcyjno-parowy Rinato z nagrodą podczas targów EUROGASTRO 2025
Podczas tegorocznych Targów Gastronomicznych EuroGastro w Warszawie zaprezentowaliśmy nasz premierowy piec konwekcyjno-parowy Rinato. Premierze towarzyszyło duże zainteresowanie wśród osób pracujących... read more
Kromet 65 lat działaności!
Kromet ma już 65 lat!
Zbliżając się ku końcowi 2022 roku, prezentujemy Wam nasz film jubileuszowy z okazji 65-lecia działaności naszej... read more

Funkcjonalny projekt kuchni gastronomicznej. Porady od naszego technologa
Masz pomysł na restaurację. A może food trucka? Chcesz otworzyć pizzerię, nowoczesny bufet śniadaniowy w hotelu albo miejsce z kuchnią... read more

Centrum Techniki Kulinarnej: miejsce, które łączy technologię z pasją do gotowania
5 czerwca 2025 roku w Warszawie, przy ul. Racjonalizacji 5, oficjalnie otworzyliśmy przestrzeń, która od dawna była w naszych planach... read more
SIRHA LYON 2023
Bierzemy udział w targach Sirha 2023! Spotkajmy się 19-23 stycznia we Francji na niesamowitych targach Sirha Lyon. Odwiedzajcie nas na... read more

Personalizacja pieca
Czasem warto zaszaleć!Na życzenie naszych klientów personalizujemy nasze piece. Wybierz kolor z dostępnej palety i wyraź swoje kulinarne emocje. O... read more

Pierwszy dzień wiosny!
Wiosenne porządki czas zacząć! W szczególności polecamy się i nasze produkty w zmianach kuchennych. Wymień swój stary piec na Kromet... read more

Jaki sprzęt gastronomiczny jest potrzebny do otworzenia pizzerii? Praktyczne wskazówki od Kromet
Marzysz o własnej pizzerii, w której zapach świeżo wypieczonego ciasta i aromatycznych dodatków przyciąga tłumy? Świetnie! Realizacja tego marzenia wymaga... read more

Spotkajmy się na targach EUROGASTRO 2025 w Warszawie!
11–13 marca 2025 w Ptak Warsaw Expo odbędą się targi EuroGastro – najważniejsze wydarzenie branży HoReCa w Polsce. Krometu, polskiego... read more

Gaz czy indukcja w restauracji – co wybrać do nowoczesnej kuchni?
Każdy szef kuchni ma swoje przyzwyczajenia. Jedni nie wyobrażają sobie pracy bez widoku otwartego płomienia, inni zachwycają się cichą i... read more