Piece konwekcyjne

Segmentowe piece konwekcyjne z termoobiegiem PE-1T, PE-2T, PE-3T są polecane jako podstawowe wyposażenie zarówno małych i średnich obiektów gastronomicznych, jak i dużych profesjonalnych kuchni.

KROMET oferuje Państwu piece 1, 2 lub 3-komorowe. Każda komora posiada niezależny panel sterowniczy. Piece są przeznaczone do pieczenia wszelkiego rodzaju produktów mięsnych, drobiu, ryb oraz ciast.

Dzięki zastosowaniu nowoczesnych rozwiązań technicznych piece z serii PE-T pozwalają osiągnąć dla każdego procesu obróbki termicznej produktów równomierny rozkład temperatury we wnętrzu komory.

Przemyślana i solidna konstrukcja gwarantuje długi okres użytkowania. Możliwość zastosowania tac GN 2/1 na trzech poziomach pieczenia, higieniczne wnętrze oraz czytelny i przyjazny w obsłudze panel sterowniczy zapewniają pełen komfort pracy, sprawiając że przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie będzie stanowiło problemu.

 

nf

Piec konwekcyjny
000.PE-1T

Zobacz szczegoły

nf

Piec konwekcyjny
000.PE-2T

Zobacz szczegoły

nf

Piec konwekcyjny
000.PE-3T

Zobacz szczegoły

PL EN