Piece do pizzy

Piece przeznaczone są do wypieku pizzy wg technologii i sztuki kucharskiej. Mogą także służyć do wypieku różnego rodzaju zapiekanek i podobnych produktów żywnościowych.Urządzenia wykonane są z wysokogatunkowych stali nierdzewnych. W górnej i dolnej części komory umieszczone są elementy grzejne. Nad dolnymi grzejnikami usytuowana jest płyta wypiekowa na której umieszcza się foremki z porcjami pizzy. Cała komora posiada izolację. W przedniej części znajdują się drzwi z wziernikiem umożliwiające podgląd obrabianych produktów. Na lewym boku komory umieszczony jest kominek wraz z szybrem do regulacji powietrza, po prawej stronie znajduje się oświetlenie komory. Piece występują w wersji ze sterowaniem manualnym i elektronicznym.

 

nf

Piec do pizzy ze sterowaniem elektronicznym
000.PEP-1SE

Zobacz szczegoły

nf

Piec do pizzy ze sterowaniem manualnym
000.PEP-1 SM

Zobacz szczegoły

PL EN