pl
DE
RU
CZ
EN
DE
RU
CZ
EN
DE
RU
CZ
EN
18.09.2014
Połącz konwekcję z parą

Piece konwekcyjno-parowe. Czy potrzebujesz więcej?

Zwarta załoga prowadzona przez doświadczonego i świetnie wyszkolonego szefa kuchni nie zawsze jest wystarczającym czynnikiem, aby zapewnić oczekiwany sukces w naszej restauracji. Nowoczesne kuchnie są coraz bardziej podobne do laboratoriów, innowacyjne, niezawodne urządzenia są nieocenioną pomocą na różnych etapach pracy. Pośród wszystkich urządzeń na przestrzeni lat, piec stał się narzędziem wyjątkowym.

czytaj więcej na Horecanet.pl

 

Aktualności - lista
31 - 05 - 2017
WARSAW FOOD EXPO 2017
Już od CZWARTKU 1...
22 - 07 - 2016
Rybobranie w Krośnie
KROMET – partnerem...
TRADYCJA I DOŚWIADCZENIE

Jesteśmy niezmiernie dumni, że firma KROMET już 60 lat dostarcza najwyższej jakości sprzęt dla profesjonalnej gastronomi.

więcej...