WIOSENNA GIEŁDA KLIMATEX W KOŁOBRZEGU

Za nami wiosenna Giełda Gastronomiczna w Hotelu Aquarius w Kołobrzegu, która odbyła się 10-11 kwietnia br. Było to kolejny, owocny czas, który wzbogacił nas o nowe doświadczenia, procentujące w dalszej pracy.

Dwudniowa impreza na którą składają się szkolenia, pokazy na stoiskach, doradztwo specjalistyczne już na stałe wpisała się w kalendarz wydarzeń. Gościem specjalnym był znany szef i krytyk kulinarny Kurt Scheller.

Na stoisku zaprezentowaliśmy nową ofertę produktową, a mianowicie nowy ciąg wydawczy z linii ERIK, rożen elektryczny, stoły chłodnicze, bufet, schładzarkę szokową oraz kilka innych produktów. Klienci na stoisku mogli zapoznać się z szerokim asortymentem produktów po atrakcyjnych cenach, a także zyskać dodatkową wiedzę na temat urządzeń.

Wszystkim, którzy przegapili tegoroczną Giełdę Gastronomiczną, już teraz zalecamy wpisanie tego wydarzenia do swojego kalendarza na rok 2016!

PL EN